Catatan Popular

Rabu, 21 November 2012

DOA "ANJING NERAKA" VS DOA "PARA RASUL & NABI"

Apakah perbezaan antara "Doa Anjing Neraka" Tidak dimakbulkan oleh Tuhan???..
(Anjing Neraka bertaukeykan DAP & PKR suka menyalak,berdoa hapuskan UMNO & BN)
Dan Apakah menyebabkan "Doa Para Rasul dan Para Nabi" dimakbulkan oleh Tuhan???..


Orang Melayu UMNO,Kaum Bumiputra dan Komponen BN jangan khuatir dan jangan bimbang tentang DOA dari Anjing Neraka atau Puak Khawarij ini.

Mereka sudah berdoa lebih 50 thn utk menjahanamkan UMNO/BN...doa hanya tinggal doa...tak kemana pun doa itu!!!..

UMNO BN masih kuat, hidup dan masih menjadi tulang belakang,menjadi tonggak dan masih memerentah Malaysia selama 55thn dan seterusnya.

Yang jahanam dan rosak hati ialah Hadi Awang dan konco-konconya Puak Khawarij. Dimana telah hilang kuasa di Terengganu. Begitu juga Si tua bangkai ini Nik Aziz pernah mendoakan perut PM Najib pecah???...

Dengan kuasa dan rahmat Tuhan perut PM Najib tak pernah buncit dan pecah!!!!... Hujungnya si Tua Bangkai ni nyaris jadi bangkai berehat beberapa kali di hospital.

Bila doa dia tak dimakbulkan oleh Tuhan minta pulak adiknya Nik Razi...seekor lagi Anjing Neraka berdoa di Stadium Sultan Muhamad IV, berdoa utk menghancurkan UMNO orang Melayu Islam(BN) dgn penuh emosi,rasa kianat dan dengki kerana tak dapat duduk di kerusi empuk Putrajaya.Dulu orang kuat PAS Allahyarham Datuk Fadhil Nor nak lelong nak jual Putrajaya kononnya membazir duit rakyat. Sekarang ni PAS Anjing Neraka gila meroyan nak gi Putrajaya.

Hadi Awang(Anjing Neraka) kata " Mendoakan utk menghancurkan UMNO & BN tak salah". Si Tua Bangkai ini Nik Aziz bersabda " Tak salah dalam Al-Quran ada sebut Nabi Nuh a.s berdoa untuk kehancuran ".

Mereka juga pernah membuat sembahyang hajat(solat petunjuk) di serata Malaysia termasuk juga depan Kaabah, mintak Tuhan selamatkan DSAI dari di penjarakan... kononnya tidak bersalah. Bila Allah telah bagi berbagai2 petunjuk secara fizikal, video,CCTv,CD dan pelbagai lagi keputusannya DSAI akhirnya didapati bersalah dipenjarakan. Puak Khawarij ini tak mahu percaya dan menolak petunjuk Tuhan. Bagi mereka video,CCTv dan CD termasuk unit Forensik Polis tidak boleh menjadi SAKSI... Mereka lebih percaya dan akan lebih percaya mendapat petunjuk daripada "IBLIS" laknatullah.

Orang yg paling berani sekali dalam dunia ini ialah orang yg berani mengaku salah kepada Tuhan,bukannya mengaku salah kepada rakyat Malaysia...Mengaku salah kepada rakyat Malaysia nak buat apa???...

Datuk Zulkifli Nordin berkata dalam Utusan Malaysia selasa 20 Nov 2012.
"Solat hajat PAS banyak beri petunjuk mengenai DSAI "...Terima kasih Datuk kerana anda adalah individu yg sangat berani dlm dunia ini,berani mengaku salah utk mencari kebenaran dan menegakkan keadilan!!! Katanya,beliau salah seorang yg terlibat secara langsung mengaturkan program solat hajat sehingga satu tahap pernah menganjurkan solat hajat dihadapan Kaabah supaya Allah SWT menunjukkan kebenaran berhubung segala dakwaan terhadap DSAI.

Memang benar Allah berfirman dalam Al-Quran memusnahkan Qarun, Firaun, Namrud, Abu Lahab dan Kaum Lut. Apakah yg menyebabkan doa puak "Anjing Neraka" tidak dimakbulkan oleh Allah sampai ke hari ini ???..Tidak lain dan tidak bukan kerana mereka lebih percaya mendapat petunjuk daripada "IBLIS" bukannya petunjuk dari Allah SWT!!!.

Berbeza dengan doa Para Rasul dan Para Nabi yg mendapat perentah terus dari Allah SWT untuk mendoakan sesuatu atas kehendak dan izin Allah SWT jua.
Manusia memerlukan Tuhan sebaliknya Tuhan tidak memerlukan manusia.

Binasanya Kaum Lut,Namrud,Firaun,Abu Lahab dan Qarun bukan kerana mereka menentang Allah SWT, sebaliknya mereka dibinasakan kerana mereka mendustakan menentang "PARA RASUL dan PARA NABI" tersebut.

Jika sekiranya pada abad ke-21 ini orang ini... puak ini... Puak Khawarij sudah berdoa 22thn tanpa rasa jemu dan letih diangkat oleh Allah SWT menjadi "Rasul atau Nabi Zaman Moden"...nescaya orang Melayu, UMNO, BN dan negara Malaysia sudah lama ditelan bumi seperti yg berlaku kepada Kaum Nabi Lut.

Sekarang di Malaysia terdapat Kaum LUT....Parti PAS yg paling kuat menyokong LGBT. Adakah anda tidak takut ditelan bumi???...

Nasib baik orang UMNO, saya dan anda rakyat Malaysia biasa ,walaupun bukan katogeri ulamak Hafis Quran sentiasa mendoakan agar orang Melayu keseluruhannya rakyat Malaysia dan negara ini.... SELAMAT,AMAN,MAKMUR & SEJAHTERA...Tidak seperti Anjing Neraka ini yg sentiasa berikhtiar mencari jalan bagaimana utk menjahanamkan negara ini MALAYSIA.

Anda Rakyat Malaysia!!!... Hendaklah sentiasa bersyukur kepada Tuhan,bertawaduk dan berzuhud dengan rendah hati nescaya Allah SWT tidak akan "KIV DOA ANDA" seperti mana Allah SWT "KIV DOA ANJING NERAKA".

SIAPA BERANI MENANG!!!.
 
Copy ( Taufiq Hashim)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan